RSS Feed

За какво взимаме бързи кредити?

September 15, 2014 by admin

Кредит онлайн

Кредит онлайн

Кредитите вече са неделима част от ежедневие ни. Някой ползват кредити за покриване на неотложните си нужди, други за да задоволят свой каприз, но е факт, че голяма част от българските домакинства изплащат кредит. И в това няма нищо лошо, стига да успяваш да обслужваш кредита си.
Разбира се, има хора, които отричат кредитите и се отказват от тях, защото не искат да се чувстват длъжници и да се ангажират с месечни плащания и лихви.

Има и такива, които определят кредитите като положителна стъпка и средство да постигнат по-бързо целта си. Те са на мнение, че чрез кредит много по-лесно могат да осъществят желанията си, защото въпреки лихвите, много по-удобно е да погасяш един кредит, отколкото да чакаш да спестиш голяма сума пари. Още повече, че не всеки може да си позволи да заделя финансови средства, особено ако разчита само на заплата и няма никакви допълнителни доходи.

За какво хората вземат кредити?

Масово хората прибягват до бърз кредит за закупуването на разни придобивки за дома – било за вид техника, мебели, частичен ремонт. Обикновено, това не е свързано с много средства и финансово не утежнява толкова бюджета. Кредити за такъв вид покупка се вземат лесно и не се изисква подготвянето и представянето на много документи.

Има хора, които прибягват до кредити, за да създадат собствен бизнес. В повечето случаи, за да започнеш бизнес, който да е източник на печалба, се налага първоначален капитал. Когато имаш страхотна идея за бизнес, но парите са проблем, един кредит може да е добро средство за реализиране на идеите.
Случва се хората да вземат кредит и за да инвестират в образованието на децата си. В България все по-трудно става да издържаш студент. Високите такси на университетите, месечната издръжка са непосилни за голяма част от българите.

Най-трудният за обслужване кредит си остава кредитът за недвижим имот. Въпреки, че кризата значително ограничи желаещите да купуват жилище, все още 14% от кредитите на домакинствата са за недвижим имот. “Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/gradabgr/onlinekrediti.info/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

No Comments »

No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *