Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/gradabgr/onlinekrediti.info/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1191
Как да пазарувате дрехи икономично | Онлайн кредити
RSS Feed

Как да пазарувате дрехи икономично

October 23, 2017 by admin

Имате огромно желание да спестите пари, но не знаете как. Според психолози и аналитици, когато имаме кеш пари в брой харчим много повече. Ето, защо е добре да следваме някои тънкости и така едновременно ще сме модерни и пестеливи.

Много ще се зачудят как така. Нека ви споделим тактиките:

Като правило, основните неща са по-евтини от тенденциите в един и същи магазин и те, според нас, могат да носят по-дълго време от модерното нещо.

Какво да купувате?

Опитайте с https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/дамски-топове-за-супер-визия.

Дрехите, които не излизат от мода могат да се носят по-дълго. По-важното е да се намери баланс. Ако нещо наистина не се съчетава с друга дреха, то може да го отпишем от гардероба. Също така е психологически понякога е по-лесно да прекараме малко време, за да разгледаме цените в различни магазини, вместо да се хвърлим на първия, който не отговаря изцяло на изискванията ни и е скъпа покупка. Но тук е все още важно да разберете колко много струват нещата ви. Може би, вместо 5-6 от същия тип базови дрехи могат да се съчетаят в една маркова, която да има по-дълъг срок на експлоатация.

Желанието и изкушението

Не е тайна, че много жени излизат от депресията с шопинг. Ако и вие сте от тях, то не се колебайте да се поглезите, когато усещате нуждата. Тук тактиката е да не се хвърляте в прекомерни и необмислени разходи. И все пак ако сте попаднали на палтото на мечтите си, винаги може да вземете кредити и да си позволите покупката му.

Какво трябва да направя?

Оценете колко стари неща заслужават да бъдат включени в новия ви гардероб. Понякога е по-добре да се разделите с нещо, отколкото да купите нещо ново за него (въпреки че има поне 4 причини, които ни пречат да хвърлим всичко, което е излишно). Имате ли подходящи обувки, чанти, аксесоари за всички дрехи в гардероба или за новите, които сте избрали? Ако не, тогава няма нужда да се затрупвате.

Страх от новото – почти като http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/410-разходка-до-Пирогов.

Харесваме повече стилове и цветове, на които вече сме свикнали. Особено ярко, забелязваме тази възможност, когато купуваме очила. Най-успешните резултати се получават, ако знаете какво да комбинирате по стил или цвят. Или по всичко личи, че новите неща се нуждаят от дузина нови неща и следователно по-лесно да се откажете от тях напълно и да приемете черно и бяло по рафтовете.

Какво трябва да направя?

Съчетайте всички елементи с всяка нова дреха. Може да изглежда необичайна ако вече имате, и да създадете свой работен гардероб, но дънки и панталони са от нещата, които всяка дама трябва да има.Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/gradabgr/onlinekrediti.info/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

No Comments »

No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *