RSS Feed

Кандидатстване пред банка или кредитна компания

May 15, 2021 by admin

Когато на човек му се налага да закупува жилище, автомобил или да стартира лечение, което наистина ще му струва много скъпо, той се насочва към банковите дружества, които отпускат заеми на гражданите.

Ако ли пък сте изпаднали в безизходна ситуация, поради ред причини – забавяне на заплатата, разход, който не сте планували, много по-високи сметки от очакваното или друго, то тогава най-рентабилно е да използвате услугите на микрокредитите в страната.

  • Банка или кредитна компания – какво предлагат?

Тези две институции са крайно разнообразни една от друга. Банките са в готовност да ви финансират с далеч по-крупна сума, в сравнение с кредиторите, които максимално отпускат до 1000 – 2000 лева.

В интерес на истината огромен процент от потребителите кандидатстват за бързи заеми, като запитването им в повечето случаи е за парични средства на стойност между 200 – 400 лева.

Кандидатстването, както вече споменахме, се дължи на ред причини, като най-честите от тях са забавяне на заплатата, както и разход, който не сте планували.

  • Какви са условията на банките?

За да кандидатствате за заем от банка, то от вас се изисква да подготвите куп бумащина, като трудов договор, бележки от работодател, извлечения от сметки, лица, които да посочите като гаранти и много други.

Освен това се изисква да се редите на опашките пред гишетата часове наред.

След като подадете запитване, то получавате съответното одобрение едва след седмици, а дори и месеци. Процедурата бива задвижвана в пъти по-бавно в сравнение с кредитните институции.

  • Какви са условията на един кредитор?

Условията са далеч по-приятни и леки, в сравнение с тези на банките. Изисква се от вас единствено да бъдете пълнолетно лице, което да притежава валиден документ за самоличност, както и да имате постоянна адресна регистрация на територията на страната.

Дори и да сте безработен гражданин, то твърде вероятно да ви бъдат отпуснати финансови средства, с които да посрещнете нуждите си.

Не е нужно да посочвате лица, явяващи се като гаранти, както и да посещавате офис, прилежащ към съответната организация. Бихте могли да кандидатствате, без да се налага да напускате пределите на собствения си дом.

Всичко може да се случи лесно, бързо и в рамките на няколко минути. Парите се усвояват до няколко минути, чрез банкова сметка или по друг начин, в зависимост от фирмата за кредитиране, която сте избрали.

Ако се нуждаете от малка сума, благодарение на която да покриете непредвиден разход, то вашето правилно решение е тегленето на бърз заем. Ако ли пък сте в процес на закупуване на жилище и ви е необходима помощ от няколко хиляди лева, то правилното решение е заем от банкова институция.

Ако търсите бърз кредит без обезпечение и без лихва може да посетите сайта  https://www.vivimus.eu/bg/. Там ще намерите бързи решения на краткосрочни проблеми.Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/gradabgr/onlinekrediti.info/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

No Comments »

No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *