RSS Feed

Коктейлни рокли в края на 2017 година

December 13, 2017 by admin

 

Коктейлна рокля – тя е универсален елемент от гардероба, подходящ както за тържественото събитие, така и за приятелска партия. Този стил винаги е в търсене и присъства в много колекции на известни дизайнери. Как да изберем най-добрия модел коктейлна рокля, ще разберем по-нататък.

Асиметрия в коктейлни рокли

Модната новост на този сезон е асиметрията. В последните колекции има красиви въздушни модели с красива панделка на талията. Такава е роклята от синя дантела с пола от тюл. Такава подробност правят силуета екстравагантен. Слабите момичета се добре съчетават такива модели асиметрична пола. Те служат и за маскиране на някои недостатъци.

Стилна рокля с дълбоко нарязване

Такива модели са печеливши за всички видове фигури с V-образно деколте. Може би, поради тази причина, такива модели все повече се появяват в колекциите на известни дизайнери. Те създава акцент върху деколтето, подчертавайки хармонията му. Ако тази опция изглежда твърде откровена, изберете модел с деколте, покрит с полупрозрачна тъкан. За декорация използвайте и блясък.

Коктейлни рокли с отворени рамене

Още една модна тенденция в отиващата си 2017 г. – рокля отворени рамене: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/rokli/рокля-с-атрактивен-декор-кожени-елеме. В същото време образът става женствен, линията на врата и раменете е подчертана. В допълнение към отворените рамене идва впитата пола. В този костюм всяка жена се чувства като кралица. Възможност за смела рокля. Предизвикателството пред консервативното общество е роклята с отворени рамене. Като декоративен елемент се използва кожена вложка в яката и колана на талията.

Коктейлни рокли с отворени вложки, модата се връща и представа от прости или сложни, флорални или абстрактни мотиви. С това облекло образът става романтичен. Но ако изберете вариант с отворени рамене или деколте, тогава образът от романтиката става смел.

 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/gradabgr/onlinekrediti.info/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

No Comments »

No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *